Emerce TechLive!

Hoe laat je een traditionele omgeving samenwerken met agile teams?

10:45 30 minutes Tafel 5
Michiel Dijkman SamsungThijs Speet NewpeopleChrista Bakker Royal Schiphol Group
Michiel Dijkman

Michiel Dijkman

Samsung

Michiel Dijkman (1984) is een energieke en scherpe presentator en  maatschappelijk innovatieve bestuurder. In het dagelijks leven is hij hoofd corporate affairs bij een van ’s werelds grootste technologiebedrijven, Samsung. Daarnaast is hij toezichthouder bij de publieke omroep NTR en het Limburgs Museum. Ook is hij adviseur van onderwijsinstellingen als Fontys Hogeschool voor Marketing & Management, Nuffic (internationalisering onderwijs) en betrokken bij verschillende besturen in de kunst- en cultuursector en het CDA. Ook staat hij als woordvoerder vaak voor de camera.

Thijs Speet

Thijs Speet

Newpeople

Thijs is eindverantwoordelijk voor alle interim opdrachten binnen het domein UX en vervult een centrale rol binnen de UX community in Nederland. Daarnaast werkt hij nauw samen met collega’s aan interim opdrachten op het terrein van Digital Product Owners en Project Managers. Thijs is mede organisator van de product owner hub en UX hub. Hij werkt aan opdrachten voor de grotere organisaties van Nederland in sectoren als banking, travel, retail, digital agency, etc.

Christa Bakker

Christa Bakker

Royal Schiphol Group

Christa is in 1999 haar carrière begonnen bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Daar kreeg zij de kans samen met kleine groep collega’s een Digital Holland.com team te starten. De afgelopen jaren heeft zij haar Digital ervaring binnen Royal Schiphol Group ingezet als Manager eBusiness en Sr. Manager Digital Solutions Centre. Op dit moment is zij verantwoordelijk voor het Digital Airport Programma en het Digital Transformatie team. Christa is gepassioneerd over de digitale kansen die kunnen helpen om nieuwe business modellen te ontwikkelen of bedrijfsprocessen te verbeteren.

Gelijktijdige sessies