Emerce TechLive!

Future of Payments

Alles over innovatie in transacties

#futureofpayments

Future of Payments is hét event over innovatie in mobile payment! Wat kunnen we leren van de nieuwe banken en hun disruptieve technieken voor betalen? Wat zijn de risico’s van virtuele valuta’s en hoe ziet betalingsverkeer anno 2020 eruit? Op The Future of Payments hoor je het!

Moderator: Krijn Schuurman

Internet & Cyber expert

10+ expert sessies

Maak kennis met de nieuwste payment tools voor retail, e-commerce en dienstverleners tijdens de expertsessies.

150+ Payment professionals

Join payment & transactional operational professionals van grote organisaties.

Sprekers

Programma

Locatie

De Beurs van Berlage, oorspronkelijk de Koopmansbeurs geheten, wordt gerekend tot de top monumenten in Nederland. Op 30 mei is de Beurs van Berlage het decor van Tech Live!

Beurs van Berlage

Adres

Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

Meer over deze locatie


De Emerce event bezoekers voorwaarden zijn van toepassing op Emerce Tech Live!. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief.*

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce lidmaatschap. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.
Met een Emerce lidmaatschap ontvangt u 9x Emerce magazine, specials als eGuide en korting op alle events.

* Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van Emerce Tech Live! wordt er 25% van de deelnamekosten gerekend. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van Emerce Tech Live! betaalt u 50% van de deelnamekosten. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van Emerce Tech Live! bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.

Galerij

30 mei keert Emerce terug naar de mooiste evenementen locatie van Amsterdam: De Beurs van Berlage.

Sponsors

De volgende sponsoren ondersteunen Future of Payments